Kontaktirajte Peplast vedno smo vam na voljo.

Naše tehnično osebje vam je vedno na razpolago pri svetovanju in realizaciji vaše osebne izvedbe.

Kontaktirajte nas

Stranke o nas

 • S podjetjem Peplast smo bili zelo zadovoljni. Njihov pristop k delu je zelo profesionalen in natančen. Okna so bila postavljena v dogovorjenem času, vseskozi pa so nam bili na voljo za svetovanje. Všeč nam je bilo tudi, da so se zadeve lotili kot celostno storitev, saj so po montaži izvedli vsa potrebna slikopleskarska dela.

  Marko iz Lukovice
 • Pri izbiri senčenja smo bili v manjši dilemi katera senčila izbrati. Za pomoč smo se obrnili na svetovalce, ki so si vzeli čas in smo skupaj pregledali različne možnosti. Osebje je prijazno in ima pravi pristop do svetovanja.

  Katarina iz Domžal
 • Zaradi pomanjkanja časa sem želel imeti dela opravljena v najkrajšem možnem času. Zato sem bil zadovoljen z njihovo hitro odzivnostjo in prilagodljivostjo. Ker gre za ravno prav veliko podjetje, si vzamejo čas prav za vsako stranko in je njihov individualni pristop ključnega pomena za zadovoljstvo stranke.

  Jani iz Ljubljane
 • Priporočil mi jih je prijatelj, ki je bil zadovoljen z načinom dela. Želel sem kakovostno storitev, kjer bi bile cene sprejemljive in korektne. Izpolnili so moja pričakovanja, tako da jih tudi jaz priporočam naprej.

  Jože iz Domžal
Konktaktirajte nas

Trenutno nismo tu. Ampak nam lahko pošljete sporočilo in vas bomo kontaktirali takoj ko bomo lahko.

Not readable? Change text. captcha txt