Komarniki so okolju prijazna zaščita proti nadležnim insektom. Komarnik je izdelan iz nerjavečih ALU profilov, ki so dobavljivi v različnih barvah ter iz kvalitetnih materialov (Fiberglass ) z UV zaščito.

Komarniki nas na naraven način ščitijo ne le pred komarji, ampak tudi pred vsem drugim letečim in plazečim mrčesom, s tem da jim fizično, brez nevarnih kemičnih substanc, preprečijo vstop v stanovanjske ali kakšne druge prostore. Med seboj se razlikujejo po načinu pritrditve, sistemih odpiranja in vrstah mrežice.

Uporabljajo se v stanovanjskih objektih in javnih prostorih, predvsem tam, kjer se pripravlja in prodaja hrana in pijača (restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano,…). Komarniki se nameščajo na zunanjo stran oken in vrat, tako, da se lahko le-ta nemoteno odpirajo. Primerni so za  zaščito skoraj vsakega tipa okna in se proizvajajo po danih dimenzijah.

komarnik_peplast

• rolo Komarniki (za okna)

So klasična rešitev za okna, če želimo dostop do zunanjosti (npr. zalivanje rož). Mreža se, ko komarnika ne potrebujemo, podobno kot roleta navije v omarico.

• Fixni komarniki, potopni komarniki

Fiksni komarnik, ki ga pritrdimo na zunanji okvir okna ali vrat ostane fiksiran in ga ne moremo spuščati ali dvigati. Komarnik se lahko po koncu sezone enostavno sname z okna in kadarkoli namesti nazaj, s čimer poenostavimo tudi proces čiščenja.
Potopni komarnik je potopljen v okvir okna.

• Vertikalni komarniki (za balkonska vrata), plise komarniki

Uporablja se kot učinkovita fizična zaščita pred komarji in drugim mrčesom. Vgrajuje se na okenske okvirje ali med okenske odprtine z zunanje strani oken. Upravljanje je možno tudi z zunanje strani, zato so primerni tudi za terase balkonov.
Plise komarnike odlikuje enostavna montaža in uporaba. Montiramo jih frontalno na okenski okvir in so primerni tako za okna kot za balkonska vrata.

komarniki_rolo

Prednosti komarnikov:

Komarniki so najboljša in še pomembneje trajna zaščita proti nadležnim mrčesom, Njihova prednost je prav to, da ne omejujejo pogleda skozi okno in so enostavni za montiranje. Sistem je zelo preprost in lahkoten pri upravljanju. S komarniki je prostor zaščiten in zračen.

Naše reference

Konktaktirajte nas

Trenutno nismo tu. Ampak nam lahko pošljete sporočilo in vas bomo kontaktirali takoj ko bomo lahko.

Not readable? Change text. captcha txt