Zimski vrt zahteva pristop, saj je unikaten izdelek narejen po vaših zahtevah.

Pri samem izbiru mesta postavitve moramo najprej proučiti vse možnosti, ki vam jih bo novi vrt ponujal. Če je prava svetloba obi določenih urah sonca, ter kako imajo dnevne in nočne temperature vpliv na bivanje in fukcioniranje. Paziti in zavedati se moramo tudi  letnih obdobij, sezon in časa v katerem ga bomo uporabljali. Nato še razmisliti o zatemnitvi stekel, sami UV zaščiti, ter prezračevanju in klimatizaciji. Predvideti moramo koliko obiskovalcev se bo zadrževalo v prostoru vrta. Pomembno je tudi kako določimo mesto in način vhoda.

Direktni kontakt z naravo ter bivalno udobje v zimskemu vrtu, imajo pozitiven vpliv na ljudi, kateri uporabljajo zimski vrt. Pred samo gradnjo še zagotovimo potrebno statiko temeljev. Sestava zimskih vrtov vsebuje zasteklitve s profili iz PVC ali PVC-aluminij in zagotavljajo udoben prostor, zaščiten pred vetrom, vremenskimi vplivi ter izhod na prostor skozi vse leto, vse to zagotavlja zdrav in udoben bivalni prostor ter izpolnitev vaših sanj in želja.

Prilagodljivost na oblikovalske želje ter zahteve objekta omogočajo, da se zimski vrt izvede na vsakem objektu ter uresniči še tako zahtevno stranko. Osnovne oblike vrtov vam dajo osnovno idejo o izvedbi vrta, vsekakor pa se lahko po naročilu zimski vrtovi izdelajo tudi v posebnih oblikah.

Naše reference

Konktaktirajte nas

Trenutno nismo tu. Ampak nam lahko pošljete sporočilo in vas bomo kontaktirali takoj ko bomo lahko.

Not readable? Change text. captcha txt