Predstavite nam vašo idejo. Pomagali vam jo bomo realizirati.
Naše podjetje je specializirano na področje brizganja plastičnih mas. Poleg obstoječe ponudbe smo za vas razvili celovito ponudbo storitev modeliranje oz. orodjarskega inžineringa, saj imamo vsa sredstva, prilagojena potrebam izdelavi novega izdelka.

Povejte nam vašo vizijo, predstavite projekt ali idejo in z veseljem vam bomo nudili vso podporo pri realizaciji do končnega tehnično uporabnega izdelka ali pol izdelka pripravljenega za vgradnjo. Ponudba za izdelavo orodja za brizganje plastike se lahko naredi po vašem lastnem načrtu ali po našem nasvetu, kjer bomo vašo idejo ovrednotili z vsemi potrebnimi povratnimi informacijami.

Cilj in prednost našega podjetja je fleksibilnost.
Poleg prilagajanju potrebam vašega izdelka je naša prednost tudi visoka fleksibilnost proizvodnih kapacitet. Naša celovita ponudba je namenjena tako manjšim povpraševalcem kot tudi povpraševanju po večji količinah, saj nam naše proizvodne kapacitete omogočajo izvedbo obsežnejših naročil.

Proces poteka

 • Ideja

  z dobro idejo in pravo ekipo se vse začne.

 • modeliranje

  Sledi priprava načrta in izdelava računalniškega modela.

 • Izdelava orodja

  Lasersko natančna izdelava in priprava orodja za brizganje.

 • Brizganje plastike

  Izvedba samega produkta kliknite na ikono za več informacij.

Kontatirajte nas za pomoč

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte nas"

Ponujamo vam popolno storitev izvedbe vašega projekta in ideje. Vključno z računalniškim izrisom – modeliranjem in pripravo potrebnega orodja za brizganje plastike, za pomoč nas kontaktirajte še danes.

Od ideje do izdelka.

Do sedaj realiziranih projektov

Konktaktirajte nas

Trenutno nismo tu. Ampak nam lahko pošljete sporočilo in vas bomo kontaktirali takoj ko bomo lahko.

Not readable? Change text. captcha txt