Naše podjetje vam nudi notranja in zunanja senčila. Naša ponudba zajema tako proizvodnjo, prodajo, servis in montažo vseh vrst senčil in žaluzij. Uporabljamo izključno aluminij priznanega švedskega proizvajalca TURNILS.

• Notranje žaluzije 25 mm (Klasične ali zatemnilne)
• Zunanje žaluzije 50-80C,T, Z90 mm (Krpan)
• KETTTEN ŽALUZIJE s pogonom na ketnico

Najpogosteje uporabljano senčilo v zadnjih desetletjih je vsekakor aluminijasta žaluzija. Poznamo notranje in prav tako zunanje žaluzije, ki so prisotne pravzaprav povsod. Primerne so za novogradnje, za prenove, kot dekoracija in še in še. Zunanje žaluzije so izredno dobra dodatna izolacija okna imajo pa tudi varovalni učinek.
So barvno izredno fleksibilne in trajne,  primerne so za vsak prostor kot npr. v stanovanju ali poslovnem objektu. Nobeno drugo senčilo nima istega učinka kot žaluzija, saj jo lahko delno odprete, v celoti priprete in glede na barvno lestvico prostoru da osebnostno noto.
Niso samo kvalitetne in vzdržljive temveč tudi cenejša rešitev od ostalih senčil.

zaluzije_v_barvi
notranje_zaluzije_peplast

Notranje žaluzije:

Notranje žaluzije so posebej primerne, ko se odločate med klasičnimi zavesami ali notranjimi žaluzijami za svoj dom ali poslovni prostor. So izredno lahke za vzdrževanje in se odlično kombinirajo z obstoječo opremo prostora, izbirate pa lahko tudi med številnimi odtenki (lestvico barv si lahko ogledate v naši galeriji) in med njimi najdete tistega, ki se najbolje poda vašemu bivalnemu prostoru. Notranje žaluzije so dobra zaščita pred sončnimi žarki in enostaven regulator svetlobe. Odlikuje jih kvalitetni dvižni mehanizem, preprostost rokovanja ter enostavna montaža.

zunanje_zaluzije_peplast

Zunanje žaluzije:

Zunanje žaluzije so pozicionirane na zunanji strani oken in prav tako nudijo izredno dobro zaščito pred soncem. Tako predstavljajo dober toplotni izolator, saj preprečujejo segrevanje stekla in s tem direkten vstop toplote v prostor. Izdelane so iz kvalitetnega aluminija, zato so odporne proti UV žarkom in ostalimi zunanjimi vremenskimi vplivom. Tovrstne žaluzije so trajno obstojne in ne rjavijo, obenem pa nudijo tudi dober izgled vaše hiše.

Konktaktirajte nas

Trenutno nismo tu. Ampak nam lahko pošljete sporočilo in vas bomo kontaktirali takoj ko bomo lahko.

Not readable? Change text. captcha txt