Idealne za sprostitev v prijetni senci na terasi, balkonih in vrtovih.

Tende so odlično senčilo namenjeno senčenju teras, balkonov in ostalih površin, kjer potrebujemo zaščito pred soncem. Ponujamo vam možnost ročnega ali daljinskega pogona s senzorjem za veter in svetlobo.

Nudimo vam kvalitetne tende – markize s širokim izborom raznovrstnih modelov – od enostavnih , zložljivih do večjih dekorativnih sistemov za zaščito proti soncu. Tende so narejeni iz raznovrstnost tkanin. Upravljanje tend pa je nadvse enostavno. Na voljo so naslednji načini upravljanja: ročno, monokomanda, motorni pogon in na stikalo. Kvalitetna izdelava ogrodij in mehanizmov zagotavlja dolgo življenjsko dobo proizvodov.
Ponujamo vam takšne markize, ki so primerne za senčenje balkonov, teras, izložbenih oken, gostinskih lokalov in vhodov. Konstrukcija tend je močna, narejena iz visokokvalitetnih profilov. Tenda pri zapiranju zavzame zelo malo prostora. Spravljena je v omarico in zaščitena pred raznimi vremenskimi vplivi.

Nudimo vam:

  • klasične tende
  • polkasetne tende
  • kasetne tende
  • tende za zimske vrtove.
barve_tende

Pri nas lahko dobite kvalitetne tende, markize enega vodilnih evropskih proizvajalcev s širokim izborom raznovrstnih modelov od enostavnih , zložljivih do večjih dekorativnih sistemov za zaščito proti soncu. Tende so narejene iz raznovrstnostih tkanin. Upravljanje tende pa je nadvse enostavno.

Na voljo so naslednji načini upravljanja:

  • ročno,
  • monokomanda,
  • motorni pogon.

Kvalitetna izdelava ogrodij in mehanizmov zagotavlja dolgo življenjsko dobo proizvodov.

klasicne_tende

• Klasične Tende

Najbolj razširjena izvedba tend so prav klasične tende. Klasična tenda je senčilo s platnom oz. ”platnena streha”, ki se navije na navijalno cev. Prednost takšnih senčil je enostavno odpiranje in zapiranje. Zložena tenda zavzame malo prostora in ima možnost odpiranja in zapiranja na motorni pogon.

kasetne_tende

• Kasetne Tende

Kasetne tende predstavljajo vrh ponudbe tend in so estetsko tudi najlepše. So idealna rešitev za vse situacije, kjer nad tendo ni nikakršnega nadstreška. Celotna konstrukcija je namreč spravljena v kaseto, ki ščiti pred vremenskimi vplivi. Pozorni moramo biti le, da je platno suho, ko ga zložimo v kaseto, saj lahko drugače splesni. Platno v kaseti namreč potrebuje več časa, da se posuši.

ZAKAJ BI TRPELI NA SONCU?

4443033009_78968bd817

Prednosti tend: 

Nudimo vam kvalitetne tende, markize enega vodilnih evropskih proizvajalcev s širokim izborom raznovrstnih modelov od enostavnih , zložljivih do večjih dekorativnih sistemov za zaščito proti soncu. Tende so narejene iz raznovrstnostih tkanin. Upravljanje tende pa je nadvse enostavno. Na voljo so naslednji načini upravljanja: ročno, monokomanda, motorni pogon. Kvalitetna izdelava ogrodij in mehanizmov zagotavlja dolgo življenjsko dobo proizvodov.

Naše reference

Konktaktirajte nas

Trenutno nismo tu. Ampak nam lahko pošljete sporočilo in vas bomo kontaktirali takoj ko bomo lahko.

Not readable? Change text. captcha txt